Dokumentumkezelés mindenkinek

Dokumentumkezelés mindenkinek

A 2020-as év első negyedéve óriási átalakulásokat hozott az egész üzleti világban, mivel minden vállalat – a legkisebbektől a legnagyobbakig – rákényszerült az iroda-nélküli működési módra. Ez sok helyen az olyan rendszerek hiányára is ráirányította a figyelmet, mint a bárhonnan – akár az irodából, akár home-office-ból is – elérhető dokumentumtárak.

A nagyvállalatoknál illetve a centralizáltabb szervezeteknél evidencia a közös tárhely a céges dokumentumok számára, a ECM/DMS a cég alap-infrastruktúrájának része.

Cégünk alapvetően a nagyvállalati, illetve intézményi szektorban tevékenykedik, viszont ez a helyzet nekünk is adott egy lökést ahhoz, hogy a saját magunk, illetve rajtunk kívül néhány kisebb cég számára kialakított Alfresco alapú rendszerünkből terméket csináljunk – így született meg az SBE, azaz a Small Business Extensions for Alfresco.

A Small Business Extensions csomag célja, hogy kis- és középvállalati környezetben valósítson meg egy Alfresco Platformra épülő dokumentumkezelő és csoportmunka megoldást, ezáltal biztosítva a termék nagyvállalati szintű stabilitását és skálázhatóságát, és az egyszerű, költséghatékony testreszabás lehetőségét.

A gyorsan üzembe állítható és nagyon egyszerűen használható alkalmazással támogatjuk a kis- és középvállalatok dokumentumkezelési, illetve feldolgozási folyamatait. Biztosítjuk a nagyvállalati környezetben bizonyított ECM technológiát, mely lehetőséget ad a bővítésre, továbbfejlesztésre, illetve szabványos eszközöket biztosít a szakrendszerekkel való integrációra.

Az ingyenes Alfresco Community Edition beépített funkcionalitását kihasználva egy testreszabott, általános üzleti paraméterekkel, kategóriákkal és tárolási struktúrával rendelkező szoftvercsomagként gyorsan bevezethető, akár néhány nap alatt használatba vehető eszközt biztosít a cégek számára.

Bővebb ismertető: Small Business Extensions for Alfresco

A következő videóban bemutatjuk egy Céges Site létrehozását, dokumentumok feltöltését és metaadatozását, szkennelt dokumentum karakterfelismerését és kereshető PDF előállítását, a metaadatok kinyerését és pontosítását, az automatikus szortírozást, illetve a dokumentum-kapcsolatok megjelenítését: