Alfresco sebesség probléma?

Alfresco sebesség probléma?

Cégünk az utóbbi 5-6 évben bevételeinek 80-90%-át Alfresco fejlesztésből és üzemeltetésből szerzi, ezáltal igen jelentős szakmai kompetenciára tettünk szert. Az általunk elkészített Alfresco rendszerek százmilliós nagyságrendben tárolnak dokumentumokat, minden partnerünknél biztosítani tudtuk és tudjuk a folyamatos, megbízható üzemet mindenféle stabilitási, vagy sebesség-problémák nélkül.

Projektjeinkben szinte kizárólag az Alfresco Community verziókkal dolgozunk, de igény szerint Enterprise rendszerek kialakítását és üzemeltetését is vállaljuk.

Komoly tapasztalattal rendelkezünk Alfresco verziók (4.0, 4.2, 5.0, 5.2, 6.0, 6.2, 7.0) közötti frissítésekben és migrációban is, akár adatbázis szinten, akár migrációs, illetve adattisztításos megoldás keretében.

Az évek során több olyan megkeresésünk is volt, amikor a más szállító által kialakított Alfresco DMS rendszer stabilitásával, illetve teljesítményével volt elégedetlen az ügyfél – büszkék vagyunk arra, hogy minden ilyen esetben sikerült ezeket a problémákat végérvényesen orvosolni és azóta is együttműködünk ezekkel a partnerekkel.