collAIgue prototípus

collAIgue prototípus

Elkészült az új termékünk prototípusa, mely az AutoMeta erőforrásaira, tudására és a nagy nyelvi modellek adta intelligenciára építve új munkaerőt biztosíthat az üzleti adminisztráció számára. Sok-sok éves dokumentumkezelési tapasztalatunkat kihasználva építettük meg, tanítottuk és idomítottuk a komponenseket, aminek eredményeképpen egy önállóan is dolgozni tudó virtuális kollégát teremtettünk.

Egy új kollégát ajánlunk az ügyfeleknek, aki képes jelentős mennyiségű adminisztrációs feladatot átvenni a munkatársaktól, illetve bizonyos esetekben teljes adminisztrációs munkafolyamatokat is elvégezhet autonóm módon.

Mi a lehető legegyszerűbb módon visszük el az ügyfelekhez a mesterséges intelligencia által nyújtott tudást, mert egy üzemeltetést és felügyeletet nem igénylő, az ügyfélnél működő fizikai eszköz fogja elvégezni a rá bízott feladatokat. Ezen az eszközön több, különböző tudású collAIgue futhat, melyek akár több, különböző adatforrással is képesek dolgozni. Az egyik egy SharePoint-ból veszi ki a dokumentumokat, majd teszi vissza feldolgozva, a másik egy IMAP fiókot olvas és az ott beérkező leveleket dolgozza fel, a harmadik egy SQL adatbázissal tart kapcsolatot. Ezek a kollégák munkafolyamatba is köthetők, így a specializált tudásuk egymást kiegészítve komplex feladatok elvégzését is levetővé teszi.

Mivel az ügyfeleink jelentős része Alfresco dokumentumkezelő rendszereket használ, így elsőként ezt a platformot integráltuk. Az Alfresco beépített Dublin Core, Effectivity és Summarizable aspektusainak metaadatait a collAIgue autonóm módon képes tölteni:

Példa a fentiekre, első lépésben meghatároztuk a dokumentumon elérhető Dublin Core metaadatokat – az értékeket angol nyelven kértük:

Második lépésben a felismert dokumentum típus (“Invoice”) alapján kinyertük a számla összes adatát – még a megrendelés számát is -, majd az AutoMeta HTML transzformációját használva form-ként egy megjegyzésbe tettük:

További információk: collAIgue és collAIgue.com